Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Postinkantajan murhasta epäilty mies vangittu – poliisi pyytää havaintoja mustiin pukeutuneesta miehestä tapahtumayönä

Itä-Uudenmaan poliisi pyytää edelleen ihmisiltä havaintoja liittyen postinjakajan epäiltyyn murhaan Vantaan Myyrmäessä. Poliisi on erityisen kiinnostunut alueella keskiviikon ja torstain välisenä yönä liikkuneesta, täysin mustiin pukeutuneesta miehestä.

Poliisi pyytää ilmoittamaan kaikki tapahtumaan liittyvät vihjeet vihjesähköpostiosoitteeseen vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi tai poliisin numeroon 050 399 9026.

Postinjakaja joutui vakavan väkivallanteon kohteeksi aamuyöllä torstaina Myyrmäessä. Hän kuoli vammoihinsa sairaalassa lauantaina.

Itä-Uudenmaan käräjäoikeus vangitsi eilen 23-vuotiaan miehen todennäköisin syin epäiltynä murhasta. Poliisi on ollut tutkinnasta toistaiseksi vähäsanainen. Poliisi ei ole kertonut esimerkiksi uhrin ikää tai sukupuolta tai sitä, tunsivatko uhri ja epäilty toisensa vai kohdistuiko teko uhriin sattumanvaraisesti. STT ei ole tänään tavoittanut tutkinnanjohtajaa kommentoimaan asiaa.

Posti suruliputtaa tänään postinkantajan muistoksi ympäri Suomen.