Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nancy Pelosin aviomiehen kimppuun hyökättiin pariskunnan kotona – yhdysvaltalaismedian mukaan tunkeutuja kyseli, missä Nancy on

Yhdysvalloissa edustajainhuoneen puhemiehen Nancy Pelosin aviomiehen Paul Pelosin kimppuun hyökättiin pariskunnan kotona San Franciscossa perjantaiaamuna sikäläistä aikaa.

Yhdysvaltalaismedia on kertonut, että tunkeutuja huusi: "Missä on Nancy?" San Franciscon poliisipäällikkö Bill Scott sanoi, että teon motiivi ei ole vielä selvillä.

Nancy Pelosi oli hyökkäyksen tapahtuessa Washingtonissa.

Tunkeutuja hyökkäsi Paul Pelosin kimppuun vasara kädessä. Aviomiehen vammat vaativat sairaalahoitoa.

Poliisipäällikkö kertoi, että tunkeutuja on 42-vuotias mies, joka on poliisin huostassa. Wall Street Journal -lehden mukaan tunkeutuja on kannattanut äärioikeistolaisia näkemyksiä sosiaalisessa mediassa. Lehti viittaa lainvalvontaviranomaisen tietoihin.

Nancy Pelosin tiedottajan Drew Hammillin mukaan Paul Pelosin, 82, odotetaan paranevan täysin vammoistaan.

Tämä vuosi on ollut myrskyisä pääomasijoittaja Paul Pelosille. Hänet tuomittiin rattijuopumuksesta toukokuussa tapahtuneen onnettomuuden jälkeen. Tuomioksi tuli viisi päivää vankeutta.