Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eduskuntavaalien vaalikone on avattu - käy etsimässä itsellesi sopiva ehdokas

Mies löytyi hukkuneena paljusta Juvalla – poliisi epäilee henkirikosta

Poliisi tutkii mahdollista henkirikosta Juvalla Etelä-Savossa. Noin 40-vuotiaan miehen epäillään hukkuneen pieneen paljuun lauantaina Juvan keskustassa sijaitsevan asunnon pihalla.

Itä-Suomen poliisin mukaan vainajassa näkyi jälkiä, jotka ovat saattaneet syntyä ulkoisesta väkivallasta. Tapausta tutkitaan tällä hetkellä epäiltynä tappona.

Poliisi on pidättänyt 35-vuotiaan miehen, jonka epäillään olleen paikalla vainajan kanssa samaan aikaan lauantaina alkuillasta.

– Tämänhetkinen käsitys on se, että he ovat olleet kahdestaan. Asunnolla on kuitenkin ollut runsaasti ihmisiä aiemmin. Tässä vaiheessa yritetään selvittää, mitä on tapahtunut, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Timo Häkkinen.

Epäilty on Häkkisen mukaan sanonut, että hänellä ei ole mitään tekemistä toisen miehen kuoleman kanssa. Useita naapuriston asukkaita on alustavasti kuulusteltu. Poliisi pyrkii selvittämään, onko kyseessä rikos vai tapaturma.

Hätäkeskus välitti tiedon vainajasta poliisille alun perin normaalina kuolemansyyn selvittämiseen liittyvänä tehtävänä. Paikan päällä kuitenkin heräsi epäilys mahdollisesta henkirikoksesta.