Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eduskuntavaalien vaalikone on avattu - käy etsimässä itsellesi sopiva ehdokas

Visbyn puukotuksesta epäilty tunnustanut teon

Ruotsissa Visbyn puukotuksesta epäilty mies on tunnustanut teon, sanoi miehen asianajaja uutistoimisto TT:lle torstaina.

Syyttäjä Petra Götellin mukaan epäilty voi kärsiä mielisairaudesta ja oli teon tehdessään huumeen vaikutuksen alainen. Epäilty on ilmaissut, että teko johtuu tyytymättömyydestä ruotsalaiseen psykiatriaan.

Nainen puukotettiin Visbyn keskustassa keskiviikkona. Puukotuksen jälkeen tekijä pakeni paikalta. Hänet kuitenkin tönäistiin kumoon ja pystyttiin sen jälkeen ottamaan kiinni.

Epäilty 32-vuotias saapui Gotlantiin viime viikolla. Götellin mukaan tutkijoiden mukaan näyttää siltä, että kyseessä on yksi tekijä, mutta että vielä ei voi sulkea pois myöskään muiden mahdollista osuutta tapahtumaan.

Götell on vaatinut epäillyn vangitsemista todennäköisin syin epäiltynä murhasta, kertoo Dagens Nyheter. Vangitsemisoikeudenkäyni on suunniteltu pidettäväksi perjantaina.