Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eduskuntavaalien vaalikone on avattu - käy etsimässä itsellesi sopiva ehdokas

Sää muuttuu epävakaisemmaksi, Suomeen saapuu keskiviikkona etelästä sade- ja ukkoskuuroja

Suomeen saapuu keskiviikkona etelästä sade- sekä ukkoskuuroja ja sää muuttuu epävakaiseksi, Ilmatieteen laitos kertoo. Sateet pysyttelevät kuitenkin vielä keskiviikkona maan eteläosissa. Lämpötilat liikkuvat pääsääntöisesti 18–22 asteessa, mutta pohjoisessa jäädään noin 15 asteen tuntumaan.

Ilmatieteen laitoksen mukaan sää jatkuu epävakaisena myös loppuviikolla. Sateiden painopiste siirtyy ennusteen mukaan vähitellen maan keskivaiheille, mutta sadekuuroja nähdään myös etelässä ja pohjoisessa. Lämpötilat pysyvät edellisten päivien tasolla.

Vielä tiistaina Ilmatieteen laitos varoitti voimakkaasta uv-säteilystä Varsinais-Suomessa, Uudellamaalla ja Ahvenanmaalla. Loppuviikolle varoituksia ei päivystävän meteorologin Tuukka Keräsen mukaan ole tiedossa, koska pilvisyys lisääntyy.

– Toki uv-säteily on tähän aikaan vuodesta sillä tasolla, että auringolta kannattaa suojautua, vaikkei varoituksia olisikaan, Keränen toteaa.