Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue Keski-Savo Kesälehti tästä.

Pääsiäisen menoliikenne on sujunut hyvin

Pääsiäisen menoliikenne on soljunut tänään hyvin koko iltapäivän. Mitään ruuhkahuippua ei koettu ainakaan iltapäivään kello neljään mennessä.

Tieliikennekeskus Fintrafficin Tampereen liikenneoperaattori Erno Hakanen kertoi kello puoli neljän jälkeen tilanteen teillä näyttävän rauhalliselta. Tieliikennekeskuksella ei ollut havaintoja suuremmista jonoutumisista, liikenteen hidastumisista tai onnettomuuksista.

Liikenteen kerrottiin vastaavan hyvin tavanomaista työpäivän paluuliikennettä. Liikennemäärät eivät ole merkittävästi kasvaneet, ja teillä näyttää rauhalliselta.

Ajokeli on pysynyt hyvin samanlaisena koko päivän. Ajoittaisia sadekuuroja saadaan eri puolilla maata. Maan pohjoisosassa saattaa sataa räntää tai lunta.

Fintrafficin Helsingin tieliikennekeskuksesta kerrottiin, että liikenne oli hieman vilkkaampaa iltapäivällä kahden ja kolmen välillä. Liikenne pääväylillä on koko Etelä-Suomessa sujunut hyvin, eikä missään ole jonoja.

Ykköstiellä Turkuun, Kolmostiellä Hämeenlinnaan ja Nelostiellä Lahteen meni iltapäivällä keskimäärin 3 000 autoa tunnissa. Seiskatiellä Porvoon suuntaan liikenne on ollut hieman vähäisempää.