Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jyväskylän eilisen onnettomuuden uhrit olivat kaikki saman oppilaitoksen opiskelijoita

Jyväskylän eilisessä liikenneonnettomuudessa kolme kuollutta ja yksi loukkaantunut henkilö ovat kaikki Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijoita, kertoo Humak tiedotteessa.

Heidän opiskelupaikkansa on ollut Humakin kulttuurituottajakoulutuksessa Jyväskylän kampuksella, kertoo kyseisen ammattikorkeakoulun rehtori Jukka Määttä STT:lle.

Hän sai eilen aamulla tapahtuneen onnettomuuden jälkeen tietoonsa epäilyksen, että Humakin opiskelijat olisivat olleet osallisina kolarissa. Myöhemmin illalla poliisi varmisti tiedon Määtälle.

Rehtori Määtän mukaan opiskelijat olivat matkalla Jyväskylän suuntaan työelämätapaamiseen, joka oli opintoihin liittyvä tehtävä.

Poliisi tiedottaa lisää aikaisintaan iltapäivällä

Onnettomuus tapahtui Jyväskylässä valtatie 9:llä henkilöauton ja rekan nokkakolarissa. Poliisi epäilee, että etelän suunnasta matkannut henkilöauto alkoi heittelehtiä tiellä ja törmäsi pohjoisen suunnasta tulleeseen rekkaan. Lisäksi kolmas ajoneuvo ajautui penkkaan kolaripaikkaa väistäessään.

Onnettomuuspaikalla tie oli poikki useita tunteja, ja autot käännytettiin paikalta Jämsän ja Jyväskylän suuntiin.

Poliisi tutkii tapahtumia liikenneturvallisuuden vaarantamisena sekä kuolemansyyn tutkintana ja tiedottaa asiasta lisää aikaisintaan tänään iltapäivällä.

Humak tarjoaa Jyväskylään kriisi- ja keskusteluapua opiskelijoiden ja henkilöstön tukemiseksi ja järjestää kaikilla kampuksillaan suruliputuksen uhrien muistolle.