Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Rekka kaatui Huittisissa – valtatie 2 oli poikki yli tunnin ajan, nyt liikenne kulkee toistaiseksi

Ajokeli maan lounaisosissa on erittäin huono.

Satakunnassa Huittisissa rekka kaatui valtatie 2:lla huonojen sääolosuhteiden vuoksi, Lounais-Suomen poliisi kertoo. Onnettomuudessa ei aiheutunut loukkaantuneita, mutta tie onnettomuuspaikalla suljettiin yli tunniksi.

Satakunnan pelastuslaitos ilmoitti kello kuuden aikaan, että liikenne tiellä kulkee toistaiseksi. Onnettomuuspaikan pelastus- ja raivaustyöt ovat käynnissä.

Tien ollessa poikki raskaan liikenteen kiertotie järjestettiin Auran tai Tampereen kautta ja henkilöautoliikenne ohjattiin kulkemaan Kangastien kautta.

Onnettomuuspaikka sijaitsee noin 12 kilometriä Huittisista Helsingin suuntaan. Pelastuslaitos sai hälytyksen onnettomuudesta puoli neljän jälkeen.

Ajokeli Lounais-Suomessa on nyt kauttaaltaan joko huono tai erittäin huono ja onnettomuuksia on sattunut pitkin päivää.

Varsinais-Suomen pelastuslaitos kertoi Twitterissä, että sen alueella on sattunut yli kymmenen kolaria iltapäivän aikana. Pelastuslaitos muistuttaa, että ajamiseen on nyt syytä keskittyä tavallista enemmän. Ajaessa tulee myös säilyttää reilut turvavälit, sillä jarrutusmatkat ovat tavallista pidemmät.