Netflix raotti katsojalukujaan – suosituimpien listalla eurooppalaissarjat Lupin ja Rahapaja

Yhdysvaltalainen suoratoistopalvelu Netflix on paljastanut suosituimpien omien sarjojensa ja elokuviensa katsojalukuja. AFP / LEHTIKUVA

STT

Yhdysvaltalainen suoratoistopalvelu Netflix on paljastanut suosituimpien omien sarjojensa ja elokuviensa katsojalukuja. Yhtiö paljasti kymmenen suosituinta sarjaa ja elokuvaa sekä katsojamäärän että katsottujen tuntien perusteella, kertoo televisioalaa seuraava Broadbandtvnews -sivusto.

Listaa hallitsevat yhdysvaltalaiset tuotannot, mutta kymmenen kärkeen mahtui myös kaksi eurooppalaissarjaa, joiden alkuperäiskieli on muu kuin englanti.

Katsojamäärissä mitattuna kakkossijalle nousi ranskalaisesta herrasmiesvarkaasta kertovan Lupinin ensimmäinen tuotantokausi 76 miljoonalla katselleella käyttäjätilillä. Kuudennen sijan saavutti espanjalaisen Rahapajan neljäs tuotantokausi 65 miljoonalla katselijatilillä.

Rahapaja nousi myös toiselle sijalle katselutunneissa mitattuna. Katselutunteja sarjan neljäs kausi keräsi 619 miljoonaa.

Ykkössijan molemmilla listoilla vei yhdysvaltalainen aikalaisdraama Bridgerton 82 miljoonalla katsojalla ja 625 miljoonalla katselutunnilla.

Katsotuin Netflixin elokuva oli toimintatrilleri Extraction 99 miljoonalla tilillä. Eniten katseluaikaa kerrytti kauhuelokuva Bird Box 282 miljoonalla tunnilla.

Listalle kirjattiin tilit, joilta oli katsottu teosta vähintään kaksi minuuttia ensimmäisenä 28 vuorokautena julkaisun jälkeen.

Kommentoi

Mainos: Warkauden Lehti

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin