Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue Keski-Savo Kesälehti tästä.

Kolmekymppinen porilaisnainen on vangittu epäiltynä yli kolme vuotta kestäneestä törkeästä vapaudenriistosta

Satakunnan käräjäoikeus on tänään vanginnut 30-vuotiaan naisen epäiltynä yli kolme vuotta kestäneestä törkeästä vapaudenriistosta Porissa. Epäilty vapaudenriisto on käräjäoikeuden julkisten tietojen mukaan alkanut kesällä 2017 ja kestänyt syksyyn 2020.

Naista epäillään myös vuosia kestäneistä väkivaltarikoksista. Vangitsemisen perusteena on epäilty törkeä pahoinpitely ja kaksi pahoinpitelyä vuosien 2017–2019 välillä. Lisäksi naista epäillään laittomasta uhkauksesta.

STT:n tavoittama jutun tutkinnanjohtaja ei kommentoi esitutkintaa.

Vapaudenriistolla tarkoitetaan tekoa, jossa tekijä sulkee toisen ihmisen sisälle, sitoo, kuljettaa johonkin tai muulla tavoin riistää tämän liikkumisvapauden. Törkeäksi teko voidaan katsoa, jos teko kestää yli kolme vuorokautta, jos sillä aiheutetaan vakavaa vaaraa toisen hengelle tai terveydelle taikka jos vapaudenriistossa käytetään erityistä julmuutta tai vakavan väkivallan uhkaa. Näiden lisäksi teon pitää olla kokonaisuutena törkeä.