Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kolme ihmistä on kuollut ampumisessa keilahallissa Yhdysvalloissa

Yhdysvalloissa ainakin kolme ihmistä on kuollut ampumisessa Illinoisin osavaltiossa, kertovat useat paikalliset mediat. Uutiskanava ABC Newsin mukaan ampuminen tapahtui keilahallissa Rockfordissa lauantai-iltana paikallista aikaa.

Lisäksi ainakin kolmen ihmisen kerrotaan haavoittuneen ilmeisesti satunnaisesti ampuneen ampujan luodeista.

ABC Newsin mukaan poliisi kertoo ottaneensa kiinni yhden ihmisen tapaukseen liittyen. Poliisin mukaan epäilty on 37-vuotias valkoihoinen mies.

– Kun poliisi saapui paikalle, epäilty oli yhä rakennuksessa. Käsittääksemme kukaan poliiseista ei ampunut laukaustakaan tilanteessa, Rockfordin poliisipäällikkö Dan O'Shea sanoi lehdistötilaisuudessa ABC Newsin mukaan.

Poliisi arvioi ampumisen olleen sattumanvarainen isku

O'Shean mukaan poliisi ei tällä hetkellä epäile, että asialla olisi ollut muita tekijöitä. O'Shea kertoi, että osa ammutuista ihmistä oli rakennuksen sisällä ja osa sen ulkopuolella.

Uutiskanava CNN kertoi, että O'Shean mukaan oli epäselvää, olivatko ampumisen uhriksi joutuneet keilahallin työntekijöitä vai asiakkaita.

O'Shea kertoi uutiskanavan mukaan myös, että uhrien joukossa oli ainakin kaksi alle 20-vuotiasta henkilöä, muttei antanut tarkempaa tietoa heidän iästään, vammoistaan tai siitä ovatko he saaneet surmansa.

Poliisi uskoo ampumisen olleen "sattumanvarainen isku", O'Shea kertoo CNN:n mukaan.

Noin 150 000 asukkaan Rockford on Illinoisin suurimpia kaupunkeja.