Kuusikymppinen mies vangittiin raiskauksista Lahdessa – poliisi epäilee, että uhreja on enemmänkin

Epäilty on poliisin mukaan ravintoloiden sulkemisajan jälkeen tarjonnut uhreille autokyytiä, mihin nämä ovat tarttuneet. ONNI OJALA / LEHTIKUVA

STT

Päijät-Hämeessä on vangittu noin 60-vuotias mies, jota poliisi epäilee useammasta kuin yhdestä raiskauksesta Lahdessa. Mies vangittiin käräjäoikeudessa viime perjantaina.

– Raiskaukset ajoittuvat useamman vuoden ajanjaksolle, ja kaikki uhrit ovat olleet täysi-ikäisiä naisia tekohetkellä, poliisi kertoi tiedotteessaan tiistaina.

Epäilty on poliisin mukaan ravintoloiden sulkemisajan jälkeen tarjonnut uhreille autokyytiä, mihin nämä ovat tarttuneet.

Poliisi epäilee, että mies saattaa olla syyllistynyt useampiin raiskauksiin, jotka eivät ole tulleet poliisin tietoon. Jos on joutunut raiskauksen uhriksi tämänkaltaisessa tilanteessa, asiasta voi kertoa poliisille sähköpostitse osoitteeseen pitkakestoinentutkinta.ph.hame@poliisi.fi.

Poliisin tiedossa ei ole, että epäilty olisi syyllistynyt raiskauksiin muualla kuin Lahdessa. Miehellä ei ole rikollista taustaa.

Kommentoi