Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

JVG:stä tehdään elokuva – valkokankaille ensi vuoden alussa

Suomalaisesta rap-duo JVG:stä julkaistaan dokumenttielokuva. Jare Brandin ja Ville Gallen muodostaman bändin tarinan kertova JVG: Vuodet ollu tuulisii -elokuva saa ensi-iltansa ensi vuonna alkuvuodesta.

– Ehkä nämä tarinat, mitä mekin ollaan eletty ja koettu, ovat sellaisia, ettei niitä ihan kaikille tapahdu. Haluamme, että meistä tehdään aito elokuva, joka päästää jengin lähelle ja antaa katsojille jotain sellaista, mitä ei olla ennen nähty, kaksikko kuvailee elokuvan tiedotteessa.

Elokuvan ohjaavat Taito Kawata ja Miika Särmäkari ja sen tuottaa Cocoa Play . Särmäkari ja Grammy-palkitussa The Defiant Ones -elokuvassa käsikirjoittajana ja leikkaajana työskennellyt Lasse Järvi käsikirjoittavat elokuvan.

Elokuvassa hyödynnetään rap-kaksikon kymmenen vuoden matkan ajalta taltioitua videomateriaalia.

JVG on noussut reilussa kymmenessä vuodessa suosituimpien suomalaisyhtyeiden joukkoon. Brand ja Galle ovat voittaneet 13 Emma-palkintoa ja tehneet useita vuoden striimatuimpia ja radiosoitetuimpia kappaleita.