Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Voittomaalin tekijä Mika Pyörälä luottavaisena kohti ratkaisupeliä: ”Meillä on hyvin palikat kasassa ja tiedämme täysin, miten pitää pelata”

Kärppien johto maanantailta kesti tiistaina, kun oululaiset voittivat Ilveksen 2–1 miesten jääkiekkoliigan kuudennessa puolivälieräpelissä Oulussa. Voitot ovat tasan 3–3.

Jääongelmien takia keskeytetty peli pelattiin loppuun alkaen Kärppien 1–0-johdosta ajassa 10.12.

Ilves hallitsi tiistain alkutapahtumia, mutta illan kuluessa Kärpät nousi tukevasti kuskin paikalle.

– Ilves tuli lujaa alkuun, mutta kestimme sen ihan hyvin. Mitä pidemmälle peli meni, saimme hyökkäyspeliäkin toimimaan ja saimme pidempää painetta toiseen päähän, Kärppien hyökkääjä Mika Pyörälä sanoi.

Pyörälän ylivoimamaali näytti ratkaisevan pelin, mutta Ilves tuli vielä maalin päähän Panu Miehon iskettyä kavennuksen Axel Rindellin virhearvion jälkeen.

Ilves pelasi loppuhetket ilman maalivahtia ja oli lähellä tasoitusta. Kärpät kuitenkin puolusti antaumuksella ja siirsi ratkaisun keskiviikoksi Tampereen areenalle.

– Meillä on hyvin palikat kasassa ja tiedämme täysin, miten pitää pelata. Nyt on kyse siitä, miten saadaan kroppa valmiiksi ja mieli seiskapelin tasolle, Pyörälä sanoi.