Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

HIFK:lla harvinainen ratkaisija kirivoitossa TPS:stä

TPS johti jääkiekon Liigan toista puolivälieräottelua HIFK:ta vastaan kolmasti ja yhteensä reilun vartin. HIFK kuitenkin tasoitti ottelusarjan 1–1:een, kun se kiri 4–3-jatkoerävoittoon. Ratkaisuosuman laukoi ajassa 63.55 Miro Karjalainen siniviivalämärillä.

– Onneksi päättyi näin, että saatiin ensimmäinen kiinnitys. Varmaan piikkipaikalle se laitetaan tällä hetkellä, Karjalainen kuvasi onnistumistaan C Moren tv-haastattelussa.

Avauspuolivälierässä HIFK:n Turussa maalitta jättänyt TPS aloitti väkevästi, sillä se karkasi ensimmäisellä jaksolla kahdesti maalin karkuun.

HIFK:n nuhapumppumaisesti kauden lopussa yskinyt viimeistely sujui tiistaina, kun se pystyi punnertamaan kaksi nopeaa erikoistilannetasoitusta.

Toisessa erässä vieraat iskivät jälleen johto-osuman. Turkulaisten 0–1-maalin syötöllään alustanut Juraj Slafkovsky kahvitti liukkaalla luistelulla vastustajia ja laukoi nousustaan kiekon Niilo Halosen taakse. Isäntien Reid Gardiner iski 3–3:een yllättämällä lukuisia pelastuksia tehneen Andrei Karejevin lähietäisyydeltä niin sanotulla pukukoppimaalilla 38. minuutilla.

Halonen torjui ottelussa vaivaiset 11 kertaa, Karejeville kiekonpysäytyksiä kertyi jopa 33.

– Kun vastustaja on noinkin hyvä ja kova sekä taitava, välillä näyttää ja tuntuukin vuoristoradalta. Että on hyviä ja huonoja pätkiä, mutta onneksi saatiin käännettyä, HIFK:n Karjalainen kertoi C Morella.