Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Toinen kirvelevä tappio Markkasen Cavaliersille

Lauri Markkasen NBA-seuralla Cleveland Cavaliersilla oli synkkä viikko. Joukkue kohtasi liigassa pahimmat vastustajansa ja hävisi sekä torstain vieraspelin Toronto Raptorsia vastaan että lauantain kotiottelun Chicago Bullsille.

Bullsin 98–94-voitto pudotti Cavaliersin itälohkossa seitsemänneksi eli kuuden suoraan lohkon puolivälieriin selviävien joukkueen joukosta.

Cavaliersilla on kahdeksan peliä aikaa ottaa kiinni yhden voiton päässä oleva, huippuvireinen Toronto tai kahden voiton päähän karannut Chicago. Kaiken kukkuraksi Torontolla on jäljellä kuusi ja Chicagolla viisi kotiottelua, Clevelandilla neljä koti- ja neljä vieraspeliä.

Lauantain Bulls-ottelussa Cavaliers menetti mahdollisuutensa pelin alussa. Bulls voitti ensimmäisen neljänneksen 28–16 ja toisen 25–19.

– Nuorten pelaajien täytyy oppia käsittelemään nämä tilanteet, päävalmentaja J.B. Bickerstaff arvioi alkusählinkiä cleveland.comilla.

– Voin silti olla ylpeä, kun kompurointi ei jatkunut pelin loppuun.

Markkanen kaipaa Allenia rinnalleen

Päävalmentaja tarkasteli tilannetta oppimisprosessina. Cavaliersille 28 pistettä heittänyt takamies Darius Garland uhkui edelleen varmuutta joukkueen suorasta pudotuspelipaikasta.

– Otteluita on vielä jäljellä ja parannemme peliämme. Luotan siihen, että selviämme runkosarjassa lohkon kuuden parhaan joukkoon, Garland vakuutti.

Markkanen heitti Bulls-ottelussa 14 pistettä ja kaappasi yhdeksän levypalloa, mutta joutui lopussa sivuun virhetilin täytyttyä. Markkanen onnistui vain kerran seitsemällä kolmen pisteen heitollaan.

Cavaliers kaipaa kipeästi tähtisentteriään Jarrett Allenia, joka on joutunut jättämään kymmenen peliä väliin sormen murtumisen takia. Allenilla on edelleen lasta vasemmassa kädessään, mutta hän on jo osallistunut joihinkin joukkueen harjoituksiin.