Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue Keski-Savo Kesälehti tästä.

Toronto puristi Markkasen Clevelandin ahtaalle

Lauri Markkasen NBA-seura Cleveland Cavaliers kärsi torstaina tappion pahimmalle vastustajalleen Toronto Raptorsille. Itälohkon suorasta puolivälieräpaikasta kamppailevien joukkueiden ottelu päättyi Raptorsin kotivoittoon 117–114.

Raptors otti johtoaseman ensimmäisellä neljänneksellä, eikä luopunut siitä.

– He pelasivat meitä paremmin, Cavaliersin valmentaja J.B. Bickerstaff tunnusti cleveland.comilla .

– Emme päässeet heidän fyysisen puolustuksensa läpi. Pakko tunnustaa, että he pakottivat meidät yrittämään liian vaikeita ratkaisuja.

Raptors voitti Cavaliersin ensi kertaa tällä kaudella, ja molemmilla on sama voittosuhde eli 41 voittoa ja 32 tappiota. Kaksikon edellä vain yhden voiton päässä on Chicago Bulls.

Tasaisesta kolmikosta yksi joutuu näillä näkymin aloittamaan jatkopelit pudotuspelikarsinnoissa.

Kovaa peliä korin alla

Jokainen pelaaja tiesi torstain pelin tärkeyden. Markkanen heitti Raptorsin vahvan puolustuksen puristuksessa Cavaliersille 20 pistettä, jotka koostuivat kahdesta kolmosesta, yhdestä kahden pisteen heitosta ja kuudesta vapaaheitosta.

Markkanen sai sisään kaikki vaparit ja kuusi pelitilanneheittoa kymmenestä.

– Ei ollut meiltä paras peli. Vastustaja tuli otteluun todella fyysisesti. Me onnistuimme vastaamaan siihen vähitellen pelin edistyessä, Markkanen arvioi.

– Täytyy katsoa ottelu tallenteelta ja katsoa, miten voimme parantaa peliämme.

Raptorsin Pascal Siakam kokosi kotijoukkueelle ottelun suurimman pistesaaliin. Hän heitti 35 pistettä, kun hän sai pelitilanneheitot koriin 60 prosentin tarkkuudella.

Cavaliersilla on jo viikonvaihteessa tilaisuus kuitata ikävä tappio, sillä se kohtaa tärkeässä kotipelissä Chicagon lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Suomen aikaa.