Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukko ja viime kevään mestarivahti Lehtinen jättivät HPK:n nollille pudotuspelien avauksessa

Lukon ja HPK:n välinen ensimmäinen pudotuspeli ei Raumalla ollut ehkä räiskyvää kiekkoa, mutta tulos saatiin selville. Pitkästä aikaa aloittavan maalivahdin roolin saanut viime kevään mestari Lassi Lehtinen piti maalin puhtaana hyvin puolustaneen joukkueen takana ja Lukko teki tarvittavat maalit. Lukko nappasi kotivoiton lopulta 3–0.

Maaleja odoteltiin toisen erän puoliväliin saakka, kunnes Harri Kainulainen ohjasi puolustaja Thomas Gregoiren vedon ohi Daniel Lebedeffin. Tuomaristo syynäsi osumaa videolta, mutta lopulta todettiin, ettei tilanteessa ollut korkeaa mailaa.

Scott Pooley pääsi vielä laukomaan komeasta Gregoiren syötöstä Lukon toisen maalin. Päätöserässä nähtiin vielä, kun Sebastian Repo iski tyhjiin.

Avaus- ja samalla voittomaalin tekijä Kainulainen oli mielissään, että parin heikon pelin jälkeen Lukko oli hyvin liikkeellä jylläten neljällä kentällä. Maalistaan mies totesi, ettei tiennyt, mitä videolta katseltiin.

– Hyväksyttiin kuitenkin ja kaikki lasketaan. Se oli ihan täysin harjoiteltu kuvio, "Höylä" Kainulainen naurahti.