Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue Keski-Savo Kesälehti tästä.

Lahti Basketball tarrautui Korisliigan pudotuspelipaikkaan

Lahti Basketball tarrautui miesten Korisliigassa pudotuspelipaikkaan, kun se haki alemman jatkosarjan pelissä Joensuussa Katajasta niukan voiton 75–73. Kun alemmasta jatkosarjasta on kaksi kierrosta jäljellä, ovat Lahti, Kataja sekä BC Nokia tasapisteissä. Kolmikosta kaksi parasta etenee pudotuspeleihin ylemmän jatkosarjan kuusikon kanssa.

Joensuussa keskiviikon tasainen peli ratkesi viime sekunneilla. Lahden Antonio Ballard nosti korin neljä sekuntia ennen loppua, mutta Kataja epäonnistui viimeisessä hyökkäyksessään.

– Otimme lopussa riittävästi stoppeja ja ansaitsimme näin voittomme, vaikka toki vähän tuuriakin oli, kommentoi Lahti Basketballin valmentaja Pieti Poikola.

Khalil Iverson teki voittajille 21 pistettä ja Rahlir Hollis-Jefferson Katajalle 17.

Kataja joutui peliin ilman ykköspelinrakentajaansa, kun Jamar Wilson siirtyi loppukaudeksi Ranskan kakkostasolle.

Bisons ja Korihait voitokkaita

Alemman jatkosarjan hännillä Bisons Loimaa ja Uudenkaupungin Korihait taistelevat putoamista vastaan. Molemmat nappasivat keskiviikkona vierasvoitot, kun Bisons kukisti BC Nokian 94–86 ja Korihait haki Lapuan Kobrista voiton 90–84.

Bisons otti pelin haltuunsa toisen neljänneksen 12 pisteen voitolla, eikä BC Nokia päässyt enää edelle toisella puoliskolla.

Zachary Copeland oli Bisonsin tehokkain 24 pisteellä. BC Nokiasta Steven Haney teki pisteen vähemmän.

Lapualla Kobrat voitti ensimmäisen neljänneksen kymmenellä pisteellä, mutta Korihait nousi ohi voitettuaan toisen jakson seitsemällä ja kolmannen kymmenellä pisteellä.

Mitchell Smith teki Korihaille 28 pistettä ja Andre Wesson Kobrille 29.