Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Barkov innoissaan Panthersin uudesta vahvistuksesta – ja tämän tuomasta seuraajamäärästä

NHL-jääkiekkoliigan Florida Panthers vahvisti viikonloppuna rivejään nimekkäällä pelaajalla, kun kokenut hyökkääjä Claude Giroux siirtyi pantterilaumaan Philadelphia Flyersistä. Siirtoa ennen NHL-urallaan vain Flyersiä edustanut Giroux, 34, ylsi viime viikolla tuhanteen NHL-runkosarjapeliin, ja tehopisteitä miehellä on 900.

Floridan kapteeni Aleksander Barkov on iloinen uudesta pantterista.

– Me kaikki olemme innoissamme, hän on niin mahtava pelaaja. Teki paljon Phillyssä (Flyersissä). Upeaa, upeaa saada hänet tänne, nähdä hänen taitonsa ja sen, mitä hän tuo joukkueeseen. Olen todella iloinen, Barkov sanoi seuran tiedottajan Jameson Oliven Twitter-tilillä tiistaina.

Giroux oli yhtälailla iloinen vaihdettuaan liigan tyvipään joukkueesta yhteen sarjan kärkijoukkueista. Ja kenties myös yhteen sarjan kärkiketjuista.

– Tämä on kuin ensimmäinen päivä koulussa. Kikattelen vain, Giroux kuvaili tunnelmiaan saumasta päästä samaan ketjuun Barkovin kanssa.

Barkovia nauratti kuullessaan Giroux'n kommentin.

– Minä en ensimmäisenä koulupäivänäni halunnut mennä kouluun, Barkov virnuili.

Giroux edusti Flyersiä 14 vuoden ajan ja oli seuran kapteenina pitkään. Suosittu pelaaja toi vaikutuksensa myös Barkovin sosiaaliseen mediaan. Barkov kertoi saaneensa noin 5 000 uutta seuraajaa somessa sen jälkeen, kun Giroux'n siirto tuli julki.

– Kiitos Claude, Barkov sanoi.