Seagulls yhä ilman voittoa Korisliigan jatkosarjassa

Helsinki Seagulls hävisi miesten Korisliigan ylemmässä jatkosarjassa neljättä kertaa peräkkäin, kun Kouvot haki vierasvoiton 90–85.

Ennen tiistain kohtaamista molemmat joukkueet olivat jatkosarjassa ilman voittoja, mutta nyt siis vain Seagulls, joka joutui peliin ilman kotimaista aloitusviisikkoaan.

Sarjataulukon kakkonen ja kolmonen pelasivat avauspuoliskolla vuorotellen heikosti. Kouvot karkasi jo 17 pisteen johtoon, mutta hävisi toisen kympin 9–23 ja vaisusti aloittanut Seagulls kipusi puoliaikajohtoon. Kotijoukkue pääsi viimeiselle kympille 11 pisteen johdossa. Peli kääntyi kun Kouvot vei viime minuuteilla pätkän 9–0 ja nousi ohi.

– Jaksoimme pitää puolustuksessa koko kentän paineen ja saimme myös riittävästi sumputettua. Pelaamisessa oli synergiaa, syöttöketjuja ja vaikka mitä kivaa, ylisti Kouvojen valmentaja Jyri Lehtonen.

Billy Boyd oli taas Kouvojen tehokkain 26 pisteellä. Seth Allen heitti Seagullsille pisteen vähemmän. Seagullsin uusi ukrainalaispelaaja Ivan Tkachenko aloitti viiden pisteen tehoilla.

Kataja voitti vihdoin

Alemmassa jatkosarjassa Joensuun Kataja katkaisi neljän pelin tappiojaksonsa, kun se haki Lahti Basketballista vierasvoiton 76–60.

Tasapisteissä olleiden joukkueiden pelikin oli tasainen puoliväliin asti. Kataja voitti kolmannen jakson 21–13 ja hallitsi neljättä vielä selvemmin.

Christopher McKnight teki Katajalle 19 pistettä. Kauden pienimpiin pisteisiinsä jääneestä Lahdesta Antonio Ballard keräsi 13 pistettä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut