Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue Keski-Savo Kesälehti tästä.

Markkasen heitot siivittivät Clevelandin voittoon – suomalainen pussitti 23 pistettä

Lauri Markkanen oli vauhdissa koripalloliiga NBA:ssa, kun hänen edustamansa Cleveland Cavaliers kukisti kotonaan Washington Wizardsin pistein 92–86.

Suomalainen oli joukkueensa tehokkain ja ottelun toisiksi tehokkain 23 pisteellä. Pelin pistetilastossa Markkasta kovemman saldon heitti Washingtonin Kyle Kuzma, joka teki 34 pistettä.

Ennen viimeistä neljännestä Cavaliers oli Wizardsia jäljessä, mutta joukkue pääsi päätösneljänneksellä ohi.

– Pelaamme niin kovaan kuin pystymme, ja se, että (fanit) ovat tukenamme, antaa meille lisäpotkua, Markkanen sanoi pelin jälkeen Bally Sport Clevelandille .

Avauskokoonpanossa ollut Markkanen otti kuusi levypalloa ja oli parketilla yli 34 minuuttia. Kolmen pisteen heittoja hän yritti yhdeksän kertaa. Yrityksistä onnistui kuusi.

Markkanen palasi tällä viikolla NBA:n parketeille yli kuukauden tauon jälkeen. Hän oli sivussa nilkkavamman takia.

– Yritän vielä saada ajoitukseni toimimaan, työstän rytmiä. Tuntuu hyvältä saada muutamia sisään, Markkanen sanoi Washingtonin vastaisen ottelun jälkeen, kun häneltä kysyttiin paluusta.

Paluupelissään hän oli koko ottelun tehokkain, kun Cavaliersilla hävisi Detroit Pistonsille. Suomalainen teki 22 pistettä ja otti kuusi levypalloa.

Widards-pelin jälkeen Cavaliersilla on taskussaan 36 voittoa ja 24 häviötä. Se on itäisessä konferenssissa sijalle neljä.