Teemu Sunisen ura rallin MM-sarjassa jatkuu, ajaa vain osan kilpailuista

Suninen ei aja täyttä MM-sarjaa vaan jakaa ajovastuun toisen kuljettajan kanssa. Roni Rekomaa / LEHTIKUVA

STT

Teemu Suninen jatkaa rallin MM-sarjassa M-Sport Fordin kuljettajana. M-Sport tiedotti keskiviikkona, että tallin tulevan kauden kuljettajat ovat Suninen, Gus Greensmith ja Adrien Fourmaux.

Suninen ei kuitenkaan aja täyttä MM-sarjaa, sillä hän jakaa ajovastuun Fourmaux'n kanssa. Greensmith sen sijaan ajaa täyden MM-ohjelman. Sunisen on määrä olla mukana kauden avaavassa Monte Carlon MM-rallissa tammikuun loppupuolella.

– Kaikki tiedämme, miten vaikeat ajat tällä hetkellä ovat. Haluan kiittää tallia tuesta ja mahdollisuudesta näyttää, mitä pystyn tänä vuonna tekemään, Suninen sanoi M-Sportin tiedotteessa.

Suninen sanoi, ettei tiedä vielä itsekään, kuinka monta rallia hän tänä vuonna ajaa.

M-Sportin mukaan Sunisen kartanlukija vaihtuu, sillä hän ei jatka Jarmo Lehtisen kanssa. Uuden kartanlukijan nimi ei ole vielä tiedossa. Suninen sijoittui viime kaudella M-Sport Fordilla MM-pisteissä seitsemänneksi.

– On sääli, ettei Jarmo ole kanssani tänä vuonna, mutta tiesimme yhteistyön päättyvän jossain vaiheessa. Olen oppinut häneltä todella paljon 18 viime kuukauden aikana, Suninen sanoi.

Sunisen jatko tietää sitä, ettei Esapekka Lappia luultavasti nähdä tulevalla kaudella MM-sarjan pääluokassa. Sunisen lisäksi WRC-luokassa on tällä hetkellä suomalaisista mukana Kalle Rovanperä.

Kommentoi