Jukureiden yllätys mureni epäonnisesti 14 sekuntia ennen loppua – Odenilla onnistunut liigadebyytti tutussa hallissa

Jääkiekkoliigan alkuviikon ainoa ottelu oli jo kääntymässä vierasjoukkue Jukureille, mutta Kärpät tasoitti pelin onnekkaasti ajassa 59.46. Jussi Jokisen laukaus painui maaliin Mika Pyörälän ja Jukurien puolustajan Samuli Piipposen kautta.

Jukurit sai mahdollisuutensa vielä voittomaalikilpailussa, mutta ainoastaan Radek Koblizek onnistui maalinteossa, ja kotijoukkue Kärpät pelasti nahkansa niukalla 3–2-voitolla.

Voittomaalikisan ensimmäinen vetäjä oli Jukurien 19-vuotias hyökkääjä Markus Oden. Haukiputaan Ahmojen kasvatti teki liigadebyyttinsä vanhassa tutussa hallissa.

– Minulla oli maalintekoon ”plääni”, mutta näin niin paljon tilaa, että vaihdoin sitä kesken kaiken, Oden kommentoi epäonnistunutta yritystään.

Yhdysvalloissa syntynyt Oden kuului tiistai-illan pirteimpiin pelaajiin. Hänelle merkittiin syöttöpiste Jesper Piitulaisen 1–1-tasoitukseen kolmannessa erässä.

Oden sai paikan Jukurien ykkösketjusta Piitulaisen ja Anssi Löfmanin viereltä, koska ruotsalaishyökkääjä Joachim Rohdin oli jäänyt Mikkeliin odottamaan iloista perhetapahtumaa.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut