Nashville Predators virallisti: Tolvanen takaisin

STT

NHL-jääkiekkoliigan Nashville Predators kertoi perjantaina kutsuneensa takaisin kolme Euroopan kaukaloissa pelannutta lainamiestä, yhtenä heistä Jokereissa kiekkoillut hyökkääjä Eeli Tolvanen. Seuran GM David Poile ilmoitti, että pian alkavalle harjoitusleirille otetaan myös venäläishyökkääjä Jakov Trenin ja Ruotsissa pelannut kanadalaismaalivahti Connor Ingram.

Tolvanen, 21, on Nashvillen 1. kierroksen varaus vuoden 2017 NHL-draftista. Tolvanen pelasi kausina 2017–18 ja 2018–19 Nashvillessa kaikkiaan seitsemän NHL-peliä, mutta kahden viime kauden aikana suurin osa nuorukaisen ajasta on kulunut AHL-farmiseura Milwaukeessa. Jokereissa Tolvanen kokosi syyskaudella 25 ottelussa tehot 5+8, pelaten viimeisen pelinsä 14. joulukuuta.

Predatorsin harjoitusleiri alkaa sunnuntaina, ja liigakauden avauksessaan seura kohtaa Columbuksen 14. tammikuuta. Predatorsilla on ryhmässään peräti viisi suomalaista: Tolvasen sekä maalivahtien Pekka Rinteen ja Juuse Saroksen ohella myös Mikael Granlund ja tuore hankinta Erik Haula.

Kommentoi

Mainos: Warkauden Lehti

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty