Liigassa vaikeuksia kohdanneelle SaiPalle positiivinen vuoden lopetus: ”Toivottavasti seuraava olisi parempi”

Ismo Huotari / STT

Lappeenrantalainen SaiPa päätti liigavuoden 2020 toiseen peräkkäiseen vierasvoittoon repimällä täydet pisteet Kuopiosta KalPan vieraana maalein 3–2. Liigajoukkuettakin myllertäneiden yt-neuvottelujen keskellä painineelle SaiPalle vuoden lopetus oli kaukalon puolella positiivinen.

– Hyvä pätkä saatiin tähän joulun välipäiville ja kaksi voittoa kolmesta. Toivottavasti seuraava vuosi olisi kuitenkin parempi kuin tämä edellinen, SaiPan ykkössentteri Jaakko Lantta hymähti.

Kuopiossa tehot 1+1 nakuttanut Lantta oli illan näkyvimpiä pelureita. Avausosuman lisäksi hän oli mukana alustamassa Joel Olkkosen laukomaa voittomaalia toisessa erässä.

– Kolmas peli lyhyelle ajalle, mutta oltiin teräviä heti ottelun alussa. Saatiin alun parista maalista energiaa, ja koko penkki eli hyvin mukana, Lantta kehaisi.

Viime kaudella Mestiksen pistepörssiä hallinnut 24-vuotias Lantta on kirjauttanut tulokaskautensa 22 ottelussa nyt pisteet 5+4=9.

– Koko ajan paremmin olen päässyt liigarytmiin. Alkukaudella onnistumisia tuli enemmän hetkittäin, mutta nyt on tullut tasaisuutta suorittamiseen.

Kommentoi