Afanasjev ja Rohdin iskivät itsensä harvinaiseen kerhoon

Eiväthän tilastot tätä ennen ottelua lupailleet. Lukko (81) oli tehnyt jääkiekkoliigassa maaleja liki tuplamäärän Jukureihin (42) verrattuna. Mikkeliläisten paras pistemies Axel Rindell ei olisi mahtunut lukemillaan 3+9 raumalaisten sisäisen pörssin kärkikymppiin.

Jukurit kuitenkin palasi kuukauden pelitauolta komealla kotivoitolla maalein 4–0. Maalivahti Sami Rajaniemi varmisti Jukureille kauden ensimmäisen nollapelin vain 17 torjunnalla.

– Saimme tarmokkaan esityksen ensimmäisestä viimeiseen vaihtoon. Kuitenkin vain tämä ilta on aikaa olla tyytyväinen, hykerteli jo tiistaiksi Jyväskylään suuntaavan Jukurien valmentaja Marko Kauppinen.

Jukurien laitahyökkääjät, meksikolaissyntyinen Kristian Afanasjev ja ruotsalainen Joachim Rohdin pääsivät ylivoimamaaleillaan harvinaiseen joukkoon. Lukon alivoimapelin maaliero oli ennen maanantaita 5–3. Raumalaiset ovat nyt siis tehneet alivoimalla pelaamiensa 123 minuutin aikana yhtä monta maalia kuin ovat päästäneet.

Ylivoimalla raumalaisten maaliverkkoa ovat heiluttaneet tällä kaudella lisäksi vain Jukurien Rindell, KalPan Otto Leskinen ja Kärppien Aleksi Mustonen.

– Jukurit oli kaikessa parempi. Numerot 4–0 ovat meille turhan hyvät. Maalivahtimme Oskari Setänen pelasti monta pahaa paikkaa, kuittasi Lukko-luotsi Pekka Virta.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut