Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

MM-kisoista pudonnut Puistola seuraa Nuorten Leijonien pelejä pettymyksestään huolimatta – JYPille karvas tappio Oulussa

JYPin Patrik Puistolan putoaminen jääkiekon alle 20-vuotiaiden miesten MM-turnauksesta aiheutti pienimuotoisen mediakohun joulukuun alussa. Sunnuntaina Puistola myönsi, että tilanne kaivelee viime kisojen maalitykkiä yhä.

– Rannalle jääminen harmittaa edelleen, mutta sille ei mahda mitään, ja eteenpäin on mentävä, hän kommentoi tilannettaan Kärpät–JYP-ottelun jälkimainingeissa.

– Seuraan kyllä kisoja sen, mitä pystyn. Jos peli tulee yöllä, se jää katsomatta.

Sunnuntaina tuli eteen lisää vastoinkäymisiä. Yhteistoimintaneuvotteluiden seurauksena JYPin pelaajien palkkoja leikataan jälleen.

Lunta tuli tupaan myös illan liigaottelussa. JYP nousi 0–3-tilanteesta mukaan peliin, mutta kärsi 3–4-vierastappion Kärpille.

– Peli oli ihan ok, sillä mitään ihmeitä en odottanutkaan. Kuukauden taukoon nähden se oli ihan hyvä, ykkösketjussa pelannut Puistola (0+1) sanoi.

Nuorten joukkueesta putosi yllättäen myös Kärppien Aatu Räty. Pelaajat eivät kuitenkaan kohdanneet toisiaan, sillä Räty oli pelistä sivussa sairastumisen takia.