Jokerit taipui Spartakille jatkoajalla, vieraskiertue jatkuu vielä viikon

Helsingin Jokerit aloitti pitkän vieraskiertueensa jääkiekon KHL-liigassa jatkoaikatappiolla Moskovan Spartakille. Spartakin slovakkihyökkääjä Martin Bakos ratkaisi isännille 3–2-jatkoaikavoiton napakalla vedolla, kun jatkoaikaa oli pelattu 56 sekuntia.

Jokerit tasoitti ottelun kahdesti. Jesse Joensuu kiskaisi helsinkiläisten 1–1-osuman aivan avauserän lopussa.

Spartakin suomalaistähti Jori Lehterä syötti Jevgeni Kulikin johto-osuman, kun toinen erä oli ehtinyt vanhentua vain kymmenisen sekuntia, mutta Veli-Matti Savinainen punnersi vieraat tasoihin vain hetkeä myöhemmin.

Jokerit jatkaa otteluitaan keskiviikkona Traktor Tsheljabinskin vieraana. Sen jälkeen helsinkiläiset kohtaavat perjantaina Salavat Julajev Ufan, kunnes vieraskiertue päättyy sunnuntain ja maanantain tuplaotteluun Ak Bars Kazania vastaan.

Loukkaantuminen pitää Pakarisen pitkään sivussa

Jokerit joutuu tulemaan pitkään toimeen ilman loukkaantunutta laitahyökkääjäänsä Iiro Pakarista, seura kertoo verkkosivuillaan . Pakarinen on peleistä sivussa arviolta kahdeksan viikkoa, joten hyökkääjä palannee KHL-kaukaloon vasta helmikuun alussa.

Pakarinen, 29, on tehnyt tällä kaudella 23 KHL-ottelussa tehopisteet 7+5=12.

Jokerit kertoi myös, että joukkueen ruotsalaissentteri John Norman huilaa ainakin ensi viikon maajoukkuetaukoon asti, jonka jälkeen hyökkääjän tilannetta arvioidaan uudelleen. Norman on iskenyt tällä kaudella 21 KHL-pelissä tehot 4+5=9.

Jokerit viettää seuraavan viikon vieraskiertueella. Joukkue kohtaa maanantai-iltana Moskovan Spartakin, keskiviikkona Traktor Tsheljabinskin, perjantaina Salavat Julajev Ufan ja sunnuntaina ja maanantaina Ak Bars Kazanin.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut