Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Korona keskeyttää jalkapallon ja koripallon kilpailutoimintaa

Koronaviruspandemia keskeyttää sarjapelejä seuraavien viikkojen ajaksi niin jalkapallossa kuin koripallossa, kertoivat Palloliitto ja Koripalloliitto tiistaina.

Palloliitto kertoi keskeyttävänsä kilpailutoiminnan kaikissa sarjoissa paitsi futsalin naisten ja miesten liigoissa sekä Ykkösissä. Näissä sarjoissa pelataan ilman yleisöä.

– Kilpailutoiminnan keskeytys koskee myös lasten ja nuorten sarjoja ja on voimassa 20. joulukuuta asti. Mikäli nykyiset rajoitukset poistuvat aikaisemmin, käynnistetään kilpailutoiminta mahdollisimman nopeasti rajoitusten poistamisen jälkeen, Palloliitto tiedotti.

Koripallossa sarjat keskeytyvät nuorten ja aikuisten harrastetoiminnassa, ja myös kaikkien nuorten valtakunnallisten sarjojen pelaaminen keskeytetään. Aikuisten huippu- ja kilpasarjat jatkuvat viranomaismääräysten mukaan eli tyhjille katsomoille niillä alueilla, joilla ei saa yleisöä ottaa ja rajoitusten mukaisesti, jos viranomaiset sen sallivat.