Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukko selvisi painetestistä ja palasi voittajaksi

Rauman Lukko palasi jääkiekon Liigassa voittajaksi kahden peräkkäisen tappio-ottelun jälkeen kaatamalla lauantaina Mikkelin Jukurit kotijäällään ansaitusti maalein 6–3. Käytännössä peli oli ohi jo Lukon numeroin 4–0 viemän avauserän jälkeen.

– Hyvin pistettiin vastaan, mutta ihan se ei riittänyt. Oltiin koko ajan yhden askeleen perässä, Jukurien päävalmentaja Marko Kauppinen arvioi.

Lukko hävisi toisen erän numeroissa 0–2, mutta pelillisesti raumalaiset olivat siinäkin vastustajaa edellä.

– Ei me toisessakaan huonoja oltu, mutta tulosta ei jostain syystä vaan tullut. Sen sijaan Jukurit näytti kaksi kertaa, miten maali oikein tehdään, Lukon päävalmentaja Pekka Virta tiivisti.

– Joukkueella oli kahden peräkkäisen tappion jälkeen hyvä painetesti, josta selvittiin kunnialla. Täytyy sanoa, että olen pojista ylpeä, Virta jatkoi.

Mikkeliläiset vaihtoivat avauserän jälkeen maalivahtiaan, kun edellisenä iltana Porissa positiivisesti yllättänyt Eetu Randelin joutui tekemään tilaa Sami Rajaniemelle. Peli oli sillä hetkellä jo 4–0.