Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tanus ja Tappara kuittasivat kalavelat korkojen kera

Kristian Tanus teki ensimmäisen kerran liigaurallaan kaksi maalia, kun Tappara kuittasi perjantaina jääkiekkoliigakauden avausottelunsa 2–7-tappion Lukolle korkojen kera. Ketjukaveri Anton Levtchi oli illan tehokkain saldolla 1+2, kun Tappara otti neljännen peräkkäisen voittonsa maalein 5–2.

– Vajaassa kahdessa kuukaudessa ehtii tapahtua paljon. Olemme kehittyneet joka päivä, viime viikolla kurssi kääntyi tuloksellisestikin ja saimme itseluottamusta, Tanus sanoi.

Molemmat joukkueet pelasivat lähes samoilla kokoonpanoilla kuin 2. lokakuuta. Tappara oli vaihtanut maalivahdiksi Christian Heljangon Dominik Hrachovinan tilalle. Raumalla Tanuksen saldo oli -2, nyt +3.

Kaikki Lukon 12 hyökkääjää pelasivat 7–2-voitto-ottelussa ja tekivät kuusi maalia, mutta nyt yksikään ei onnistunut maalinteossa.

Ilta oli sysimusta marraskuun maajoukkueturnauksessakin pelanneelle tulokaspuolustaja Vili Saarijärvelle. Ennen ottelua hänellä oli 15 ottelusta vain kuusi miinusmerkintää ja saldo +14, nyt tuli peräti viisi miinusta lisää.

Tapparan edellinen kolmen pisteen voitto tuli Ässiä vastaan 22. lokakuuta. Kahdeksasta edellisestä ottelusta oli neljä kahden pisteen arvoista voittoa ja neljä tappiota.