Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Susijengi kerääntyi seitsemän arvokisakävijän kera EM-karsintakuplaan

Suomen miesten koripallomaajoukkue pelaa marraskuun lopussa Espoossa EM-karsintaottelut Georgiaa ja Serbiaa vastaan. Suomen joukkueessa on seitsemän pelaajaa, jotka pukivat maajoukkuepaidan arvokilpailuissa 2010-luvulla.

He ovat Petteri Koponen, Shawn Huff, Sasu Salin, Mikko Koivisto, Carl Lindbom, Matti Nuutinen ja Jamar Wilson. Nuoremmasta kaartista mukana ovat muun muassa Remu Raitanen, Elias Valtonen ja Alexander Madsen. Max Besselink, 18, debytoi maajoukkueessa.

– Meillä on viisi harjoituspäivää aikaa kerätä kollektiivista itseluottamusta ja omaksua kansainvälinen pelitempo, päävalmentaja Henrik Dettmann kertoi tiedotteessa.

Suomi kohtaa Georgian lauantaina ja Serbian ensi viikon maanantaina. Ottelut pelataan kuplaolosuhteissa tyhjille katsomoille.

– Harjoituspäivät tulevat tarpeeseen, sillä vastassamme on kaksi erinomaista joukkuetta. Georgia johtaa ansaitusti EM-karsintalohkoamme ja Serbia on perinteisesti yksi maailman absoluuttisista huippumaista, Dettmann sanoi.