Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kobrat katkaisi tappioputkensa kotkalaisten kustannuksella

Lapuan Kobrat katkaisi miesten Korisliigassa kuuden pelin mittaisen tappiojaksonsa, kun se otti 105–100-kotivoiton KTP-Basketista.

Tasaisen ensimmäisen puoliskon jälkeen Kobrat nousi kolmannella jaksolla 16 pisteen johtoon. KTP sai viimeisellä kympillä vielä kirin aikaan ja nousi viime minuuteilla kolmen pisteen päähän.

– KTP pelasi hyvin ja meillä oli vaikeuksia etenkin Burtonin kiinni saamisessa. Kolmannella jaksolla se onnistui paremmin, mutta unohtui taas viimeisellä jaksolla, kertasi ratkaisuja Kobrien valmentaja Ville Turja.

Justin Pierce keräsi Kobrille 24 pistettä ja Nathanial Grimes 19. Vieraiden tehokaksikon muodostivat taas Joseph Burton 26:lla ja Greg Mangano 22 pisteellä.

Seagullsille kymmenes voitto

Liigakärki Helsinki Seagullsin koko kauden jatkunut voittokulku venyi kymmenen pelin mittaisesti, kun se kukisti kotipelissään yhä ilman voittoa olevan Uudenkaupungin Korihait 105–68.

Seagulls pohjusti voittonsa toisella neljänneksellä karattuaan 25 pisteen johtoon. Suurin ero kirjattiin loppunumeroissa.

Seagullsin tehokkaimpia olivat Wayne Martin 21:llä ja Max Besselink piste-ennätyksellään 19. Korihaista Sal Nuhu teki 23 ja Trey Zeigler 18 pistettä.

Salon Vilpas kohensi asemiaan liigan keskikastissa haettuaan Kaarinan Ura Basketista vierasvoiton 81–59.

Vilpas hallitsi peliä, mutta Ura Basket kipusi kolmannen jakson voitollaan parhaimmillaan yhdeksän pisteen päähän.

Mikko Koivisto ja Jeremiah Wood heittivät Vilppaalle 16 pistettä. Emmitt Holt oli Ura Basketin tehokkain 13 pisteellä.