Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Karhu Basketin voittokulku jatkui Kouvolassa

Kauhajoen Karhu Basket kohenteli viidennellä peräkkäisellä voitolla asemaansa miesten Korisliigan kärkipäässä, kun se haki Kouvoista 83–78-voiton.

Kouvot joutui kotipeliin kapealla kahdeksan pelaajan kokoonpanolla, jossa oli vain kaksi ulkomaalaisvahvistusta. Kouvot antoi kuitenkin tasapäisen vastuksen ja pääsi puolivälin tauolle kolmen pisteen johdossa. Viimeiselle jaksolle lähdettiin yhtä suurella vierasjohdolla. Sama ero oli vielä viimeisellä minuutilla.

– Kouvot vei levypallot, ja sama trendi on jatkunut pitkään. Vastustaja pääsee satuttamaan meitä tällä osastolla. Puolustuksemme intensiteetti ei ollut sitä mitä piti, mutta voitto irtosi, kun aloimme saada toisella puoliskolla kaukoheittoja sisään, sanoi Karhu Basketin valmentaja Janne Koskimies.

16 kolmosta 47 prosentilla heittäneestä Karhu Basketista Okko Järvi ja Collin Malcom tekivät 17 pistettä. Severi Kaukiainen keräsi Kouvoille 22 pistettä ja Moses Greenwood 21.