Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Seagullsin voittoputki kesti täpärästi Joensuussa, Vilpas murjoi Kouvot ja Karhu Basket jatkoi kotivoittojaan

Miesten Korisliigaa johtavan Helsinki Seagullsin tappioton kausi jatkui täpärästi Joensuussa, jossa Seagulls päihitti Katajan niukasti 102–101.

Kolme edellistä kotipeliään voittanut Kataja johti tasaista peliä vielä toiseksi viimeisellä minuutilla neljällä pisteellä, mutta Seagulls punnersi lopussa väkisin ohi.

– Kataja pelasi loistavan ottelun, ja jouduimme purjeisiin puolustuksessa. Kataja satutti meitä etenkin hyökkäyspään levypalloillaan. Pitää kuitenkin olla tosi ylpeä joukkueestamme. Tämä jos jokin oli työvoitto, kehui Seagullsin päävalmentaja Jussi Laakso.

Antti Kanervo heitti vieraille 33 pistettä ja Rashard Odomes Katajalle 32.

Karhu Basket jatkoi kotivoittoja

Kauhajoen Karhu Basket jatkoi tappiottomia kotipelejä, kun se katkaisi BC Nokian viiden pelin voittokulun numeroin 77–67.

Karhu Basket johti peliä koko ajan ja venytti johtonsa suurimmillaan 21 pisteeseen. Timothy Holyfield keräsi voittajille 17 pistettä ja Jeffery Garrett BC Nokialle 20.

Sarjataulukossa kakkoseksi noussut Tampereen Pyrintö hankki vaikeuksien kautta 95–93 -kotivoiton Lapuan Kobrista.

Kuudennen peräkkäisen tappionsa kärsinyt Kobrat hallitsi ensimmäistä puoliskoa ja pääsi puolivälin tauolle 17 pisteen johdossa. Pyrintö kuroi eron kiinni kolmannella jaksolla ja piti viimeisellä neljänneksellä niukkaa johtoa.

Marcus Lewis teki Pyrinnölle 33 pistettä ja Justin Pierce Kobrille 31.

Sijoilla viisi ja kuusi olleiden joukkueiden kohtaamisessa Lahti Basketball haki Kotkasta voiton KTP-Basketista 91–85.

Kotijoukkue karkasi ensimmäisellä jaksolla 16 pisteen johtoon, mutta lahtelaiset kipusivat edelle kolmannella jaksolla. KTP johti vielä loppuhetkillä 83–80, mutta Lahti vei lopun 11–2.

Wayne McCullough teki voittajille 25 pistettä ja Joseph Nurton isännille 28 pinnaa.

Vilpas murjoi Kouvot

Salon Vilpas palasi voittajaksi murjottuaan kotipelissään Kouvot 105–72.

Vilpas pohjusti voittonsa toisella neljänneksellä 30–9-jaksovoitolla. Kouvot ei tuosta rykäisystä enää toipunut.

Myles Stephens heitti Vilppaalle 19 pistettä ja Antonio Ballard Kouvoille 20.

Miesten Korisliigassa on enää yksi joukkue ilman voittoja, kun voitottomien kohtaamisessa Uudessakaupungissa Kaarinan Ura Basket voitti Korihait 94–90.

Korihait johti ensimmäisen puoliskon, mutta Ura Basket voitti kolmannen jakson 35–20 ja hallitsi niukasti myös loppuhetkiä.

Kevin Bracy-Davis nakkasi Ura Basketille 22 pistettä ja Trevor Blondin Korihaille 25.