Kouvolassa kiehahti – jopa maalivahdit olivat lähdössä nujakoimaan keskenään

KooKoon ja HPK:n välisen miesten jääkiekkoliigan ottelun avauserä ei tarjonnut ihmeitä, mutta toisen kaksikymppisen lopulla läikkyi.

Vieraiden Tommi Tikka taklasi Teemu Engbergiä ja sai kimppuunsa useita KooKoon pelaajia. Samalla HPK:n Petri Kontiola (1+0) jäi ypöyksin ja löi pelin 1–1:een.

KooKoo menetti käytöskymppien takia Martin Bergerin ja Trevor Mingoian (0+2) sekä myöhemmin erän loputtua kokonaan Erik Karlssonin, joka otti yhteen HPK:n Otto Latvalan kanssa.

Tauon alkaessa maalivahdit Victor Brattström ja Emil Larmi olivat toistensa kimpussa, kunnes tiet erkanivat.

– Paineet rupesivat nousemaan. Kaukalossa tapahtui kaikenlaista, mutta en pysty niitä kommentoimaan. Pystyttiin kuitenkin hyödyntämään niitä hetkiä, ja kaverilla kiehahti yli, HPK:n Larmi sanoi tyynesti.

Vahti oli oikeassa, sillä HPK iski päätöserän alussa 2–1-johtoon. KooKoo ei latistunut ja juhli voittolaukauskisan jälkeen 3–2-voittoa. Kotijoukkueelle tuomittiin rangaistuksia 51 ja HPK:lle 37 minuuttia.

– Tunteet kuuluvat urheiluun. Me tarvitsimme pisteet, ne piti hoitaa, KooKoo-luotsi Jussi Ahokas kertoi viitaten pelin puhuttavimman hetken aikana velloneisiin ajatuksiinsa.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut