Pelicans antoi JYPin kotijäällä ruman selkäsaunan – "Jokainen epäonnistuminen tuo paljon tuskaa"

"JYP oli vahva avauserässä. Vähän varkain pääsimme otteluun mukaan maalien muodossa", Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä summasi. Arkistokuva. VESA MOILANEN / LEHTIKUVA

Aki Hietavala / STT

JYP jäi karusti Pelicansin jalkoihin jääkiekkoliigassa lauantaina. Lahtelaisvierailija herkutteli 7–1-voiton.

Pelicansille voitto oli neljäs perättäinen. JYP on puolestaan hävinnyt neljä viime otteluaan.

– Tänään oli tosi vaikea lähtö otteluun. JYP oli vahva avauserässä. Vähän varkain pääsimme otteluun mukaan maalien muodossa, Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä summasi.

– Erikoistilanteissa olimme todella vahvoja. Tuollaisella ylivoimalla saadaan nauttia tällä hetkellä aikamoisesta tekemisestä, Niemelä kehui joukkueensa kolmea komeaa ylivoimaosumaa.

JYP hävisi tämän viikon kolme otteluaan maalierolla 3–17. Lomautusten ja yt-neuvotteluiden kanssa kamppaillut joukkue on henkisesti kovassa paikassa, joten ensi viikon maajoukkuetauko tulee tarpeeseen.

– Hyvän alun jälkeen vastustaja rankaisi meidän virheistä. Henkinen jänne katkesi, vaikka toki pelinkin kanssa on tekemistä. Ei oikein enää jaksettu raapia itseämme peliin mukaan. Jokainen epäonnistuminen tuo paljon tuskaa. Se on toki inhimillistä tässä rankassa ajassa, JYPin valmennuksen Jussi Tupamäki sanoi.

– Nyt otetaan huilia ja aletaan rakentaa jotain uutta. Lyödään kirjan kannet kiinni alkukauden osalta ja tehdään uusi tarina. Myllerrys on vielä vaiheessa. Uskon, että tauon jälkeen uudet suuntaviivat löytyvät.

Kommentoi