Kataja kellisti Karhun kotonaan

Miesten Korisliigan mestaruutta puolustava Kauhajoen Karhu Basket on tällä kaudella vielä vailla vierasvoittoa. Sitä ei tullut Joensuustakaan, kun Kataja vei tiukan pelin 82–77.

Kataja hallitsi peliä ja johti parhaimmillaan 13 pisteellä. Karhu Basket nousi kuitenkin viimeisellä neljänneksellä pisteen päähän ja jahtasi voittoa loppuun asti.

– Puolustuksemme toimi hienosti, vaikka alkoi tosin loppua kohden vähän rakoilla. Hyvä intensiteettimme kesti kuitenkin lähes 40 minuuttia. Teemanamme oli halu voittaa oma vastustaja sekä hyökkäys- että puolustuspäässä ja se toimi, totesi Katajan valmentaja Petri Virtanen.

Rashard Odomes survoi kapealla ringillä pelanneelle Katajalle komeat 30 pistettä ja Phil Fayne 19. Timothy Holyfield oli Karhu Basketin tehokkain 26 pisteellä.

Korihait yhä voitoitta

Uudenkaupungin Korihait on vielä ilman voittoa, kun Salon Vilpas haki vieraspisteet 89–64.

Edellispelien tapaan Korihait pysyi pelissä mukana toisen neljänneksen puoliväliin. Peli repesi, kun Vilpas voitti toisen kympin 15 pisteellä ja kolmannen 13 pisteellä.

Jeremiah Wood oli tasaisen Vilppaan pisteykkönen 14 pisteellä. Elias Eerikinharju teki 12 pinnaa. Korihaista Trevor Blondin pussitti 23 pistettä.

Myös Kouvot haki vierasvoiton, kun se voitti Lapualla Kobrat 92–87.

Kouvot johti seitsemän minuuttia ennen loppua jo 16 pisteellä, mutta Kobrat kipusi toiseksi viimeisellä minuutilla neljän pisteen päähän.

Antonio Ballard heitti Kouvoille 23 ja Severi Kaukiainen 21 pistettä. Myös Kobrien tehomies Anthony Gaines päätyi 23 pisteeseen.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut