Ilveksen menneisyyden peikoista ei tietoakaan – "Voitto tietysti lämmittää"

Ilveksen juhlinta jääkiekkoliigassa Jyväskylän Hippoksella on ollut varsin harvinaista, sillä 20 edellisestä vierailusta vain kolme on päättynyt Ilveksen voittoon.

Menneisyyden peikot eivät kuitenkaan tiistaina vieraita painaneet. Ilveksen 6–2-voitto JYPistä tarkoitti ensimmäistä täyttä pistepottia Jyväskylästä lähes neljään vuoteen.

Vierasjoukkueen hahmo oli tehot 2+2 iskenyt Arttu Ruotsalainen, jonka iltapuhde kuvasti koko joukkueen taidokasta kiekollista pelaamista. Tehoillaan hyökkääjä nousi sekä Liigan piste- että maalipörssin kärkeen. Ruotsalaisella on kymmenen ottelun jälkeen kasassa tehot 9+3.

– Tehopisteiden valossa hänen ja hänen ketjunsa peli kulkee, ja ne tänään auttoivat meidät myös voittoon. Pelaamisessa on kuitenkin myös petrattavaa, Ilveksen päävalmentaja Jouko Myrrä analysoi.

Vaikka JYP repi ja riisti yritteliäästi, eivät isännät päässeet missään vaiheessa iltaa kuskin paikalle. Päätöserässä kiriä haettiin muutetuilla ketjuilla, mutta tuloksellisesti takaa-ajo ei käynnistynyt.

– Voitto tietysti lämmittää. Kolmas erä oli meiltä jo jämäkämpää tekemistä, mutta muuten olimme melko kurittomia, eikä peli ollut hyvää. Kolme pistettä oli kuitenkin meille se tärkein anti, Myrrä tunnelmoi.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut