Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ennätyspieni yleisö todisti HIFK:n sauman säilymistä RoPS-voitolla

HIFK:n seitsemän ottelun mittainen kuiva kausi päättyi miesten jalkapalloliigassa, kun se löi sarjajumbo RoPSin 1–0. Foday Mannehin maali mahdollisti sen, että HIFK:lla on vielä sauma edetä ylempään jatkosarjaan.

– Tämä oli sellainen matsi, josta piti raapia kolme pistettä. Oli paikkoja sinetöidä peli, mutta emme onnistuneet, ja vastustaja taisteli kovasti, HIFK:n valmentaja Mike Keeney luonnehti.

RoPS aloitti ärhäkästi, mutta oli pian vastaanottavana osapuolena. Vain vartissa kotijoukkue loi parit läheltä piti -tilanteet RoPSin maalia vartioineen Mikko Rantalan tontille.

HIFK:n johtomaalin syntyminen Rantalan taakse näytti vain ajan kysymykseltä. Manneh sai lehtereille uutta desibelivyöryä pian tauon jälkeen kotijoukkueen kauden pienimpään yleisöön (841 katsojaa) puskuosumallaan.

HIFK vierailee vielä Lahdessa, taistelu kuuden kärkeen käy kovana.

– Keskitymme siihen, että Lahdesta haetaan hyvä tulos. Sitten toivotaan, että muut tulokset ovat suotuisia, HIFK:n Keeney kuvaili.

RoPSilla on roolia silläkin, koska Turkuun kohdistuvan rästivierailunsa jälkeen SJK vierailee sen kentällä.

– RoPS ei ole voittanut tällä kaudella kotona, ainoa voittomme on vieraissa. Rovaniemi ja fanimme ansaitsevat kotivoiton, RoPSin valmentaja Mikko Mannila sanoi.