Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Haka otti vihdoin ensimmäisen kotivoittonsa tärkeällä hetkellä

Peräti yhdeksän kertaa joutui nousija Haka poistumaan pettyneenä Tehtaan kentältä jalkapalloliigassa, mutta lopulta perjantaina olivat hymyt herkässä Hakan otettua 2–1-voiton Turun Palloseurasta.

Ensimmäinen kotivoitto tuli kuuluisalla 11. hetkellä, sillä karsijan paikalla oleva TPS olisi voitolla noussut tasapisteisiin Hakan kanssa ottelun vähemmän pelanneena.

– Nyt on kaksi voittoa peräkkäin ja voit arvata fiilikset, sanoi voittomaalin tehnyt Salomo Ojala.

Ojala teki 2–1-voittomaalin myös edellisessä Hakan ottelussa Espoossa ja lähes samalla hetkellä, 79. minuutilla eli nyt minuuttia myöhemmin.

– Hauska sattuma kieltämättä. Sain Kyöstilän Jamilta kerrankin hyvän syötön ja sihtasin yläkulmaan. Alkukausi meni heikosti, mutta nyt on peli-ilo kohdillaan, Ojala sanoi.

Aivan avausjakson lopulla tapahtui paljon etenkin TPS-leiriä harmittanut tilanne, kun Hakan Medo kaatoi takaapäin Santeri Haaralan. Medolla oli varoitus alla, mutta Ville Nevalainen ei monen ihmetykseksi antanut toista keltaista korttia.

– Sääntöjen pitäisi olla kaikille samat, tiivisti TPS:n päävalmentaja Jonatan Johansson.