Jääkiekkoliigan ottelusiirtokurimus alkoi: HPK–Sport peruttiin varotoimenpiteenä, Kärpät voi pelata lauantaina normaalisti

HPK kohtasi torstaina Kärpät kauden avausottelussa. -Koivisto Antti Aimo-Koivisto / LEHTIKUVA

STT

Lauantaina pelattavaksi aiottu HPK:n ja Sportin välinen jääkiekkoliigan ottelu on peruttu. Liigan verkkosivujen mukaan kotijoukkue HPK:n joukkueeseen kuuluvan henkilön perheenjäsenellä on todettu perjantai-iltana koronavirustartunta.

HPK:n joukkue odottaa lisätietoja omaehtoisessa karanteenissa. Tietoa HPK:n joukkueenjäsenen mahdollisesta tartunnasta odotetaan jo lauantaina. HPK kohtasi torstaina Kärpät kauden avausottelussa. Tartunnan saanut henkilö oli katsonut ottelua D3-katsomossa. Hänellä ei ollut tuolloin oireita. Henkilö oli käyttänyt maskia.

Perutun HPK–Sport-ottelun uusi päivä selviää myöhemmin.

Liiga täsmensi lauantaina iltapäivällä verkkosivuillaan , että se konsultoi Terveyden ja hyvinvoinnin laitosta (THL) sekä Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiriä (KHSHP) ja Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiriä (PPSHP) Kärppien mahdollisen altistumisen osalta. Asiantuntijoiden mukaan Kärpät voi pelata lauantaina normaalisti, kun oululaisjoukkue isännöi KooKoota.

Kommentoi