Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eduskuntavaalien vaalikone on avattu - käy etsimässä itsellesi sopiva ehdokas

Pohjanpalon ura jatkuu Bundesliigassa, lainapesti Union Berliniin varmistui

Suomen maajoukkuehyökkääjän Joel Pohjanpalon jalkapalloura jatkuu Saksan Bundesliigassa. Pohjanpalon seura Bayer Leverkusen lähetti suomalaisen lainasiirrolla Union Berliniin.

Pohjanpalo, 26, on edustanut Leverkusenia vuodesta 2013 lähtien. Hän ehti pelata Leverkusenissa viisi liigaminuuttia tällä kaudella. Muuten suomalaisen uraa ovat sävyttäneet lainapestit ja loukkaantumiset. Pohjanpalon koko kausi 2018–19 jäi väliin nilkkavamman takia.

Pohjanpalo nousi parrasvaloihin jälleen viime kaudella. Lainasiirto 2. Bundesliigan HSV:hen poiki yhdeksän täysosumaa 14 ottelussa.

– Minulle oli tärkeää saada mahdollisuus todistaa kykyni korkeimmalla tasolla Hampurissa vietetyn puolen vuoden jälkeen. Union on loistava seura, jonka tunnen ajaltani 2. Bundesliigassa, Pohjanpalo tuumi Unionin tiedotteessa .

Keväällä 2019 Bundesliigaan noussut Union pelasi mainion viime kauden, sillä se oli liigan 11:s. Tämän kauden joukkue on aloittanut tappiolla ja tasapelillä.