Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eduskuntavaalien vaalikone on avattu - käy etsimässä itsellesi sopiva ehdokas

Boston kavensi itälohkon finaalisarjan – Tatum hurjasteli kolmannella jaksolla

Boston Celtics piti mestaruusunelmansa elossa koripallon NBA:ssa ja otti pakkovoiton lohkofinaalien viidennessä ottelussa. Boston voitti Miami Heatin 121–108 ja kavensi ottelusarjan 2–3:een. Neljällä voitolla selviää NBA:n loppuotteluihin.

Lauantain vastaisena yönä pelatussa ottelussa Miami oli niskan päällä avauspuolikkaalla ja johti tauolla 58–51. Jayson Tatum (31 pistettä/10 levypalloa) ja Jaylen Brown (28/8) jouduttivat toisella puoliajalla Bostonin nousua.

– Meidän hommamme oli tulla peliin, taistella ja antaa paras panoksemme. Mielestäni pelasimme varsin hyvin toisella puoliajalla. Mutta meidän täytyy tehdä se uudestaan ja uudestaan, koska olemme tällaisessa tilanteessa, Bostonin valmentaja Brad Stevens kuvaili ESPN:lle joukkueen urakkaa.

Boston nousi johtoon kolmannella jaksolla, missä Tatum upotti komeat 17 pistettä ja koko joukkue 41.

– Boston pelasi hienon toisen puoliajan. He ansaitsivat sen, mitä saivat. Ymmärrämme kuinka vaikeaa on voittaa pudotuspeleissä. Emme kamppailleet tarpeeksi puolustuspelissä ja maksoimme siitä, Miamin valmentaja Erik Spoelstra harmitteli.