Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue Keski-Savo Kesälehti tästä.

Useita henkilöautoja ja kaksi raskasta ajoneuvoa onnettomuudessa Leppävirralla – osa uhreista loukkaantunut vakavasti

Viitostiellä Leppävirralla liikenne oli pitkään poikki usean ajoneuvon kolarin vuoksi. Pohjois-Savon pelastuslaitos tiedottaa, että paikalle hälytettiin noin 20 pelastuslaitoksen, poliisin ja ensihoidon yksikköä. Kello 19.15 aikaan onnettomuuspaikalla liikenne saatiin jälleen kulkemaan raivaustöiden jäljiltä.

Pelastuslaitoksen ensimmäisten tietojen mukaan onnettomuudessa oli osallisena noin kymmenen henkilöautoa ja kaksi raskasta ajoneuvoa. Poliisi tiedotti Twitterissä kello 18 jälkeen, että onnettomuusajoneuvojen määrä on tarkentunut. Osallisena oli kahdeksan henkilöautoa ja kaksi raskasta ajoneuvoa.

Itä-Suomen poliisin twiitti

Savon Sanomien tavoittama Pohjois-Savon pelastuslaitoksen riskienhallintapäällikkö Lauri Holappa kertoi kello 18.30 aikaan, että onnettomuudessa on loukkaantunut yhdeksän ihmistä. Heistä osalla on vakavia vammoja.

– Keli on ollut onnettomuuspaikalla vaarallisen liukas. Poliisi tiedottaa myöhemmin onnettomuustutkinnasta.

Myöhemmin pelastuslaitos tiedotti, että loukkaantuneita on kahdeksan, joista kolme on loukkaantunut vakavasti. Kuopion yliopistollisen sairaalan mukaan KYSiin vietiin kuusi potilasta, joista kaksi on vakavasti loukkaantuneita. Lisäksi tarkastukseen tulee onnettomuudessa olleita, lievästi loukkaantuneita potilaita.

Onnettomuudessa kuoli yksi koira.

Itä-Suomen poliisi kertoi tapahtumista jo aiemmin tiistai-iltana Twitter-tilillään. Poliisin arvion mukaan liikennehaitta kestää useita tunteja.

Itä-Suomen poliisin twiitti

Poliisi ohjasi pitkään liikennettä paikan päällä ja ohjeisti autoilijoita kiertämään onnettomuuspaikan valtatie 9:n ja Kotalahdentien kautta.

Onnettomuus tapahtui Oravikoskelta muutama kilometri Kuopion suuntaan.

Poliisi tutkii onnettomuuden syytä.

Olitko paikalla tai osallisena, tiedätkö jotain tapauksesta? Ota toimitukseen yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen uutiset@savonsanomat.fi. Jätäthän yhteystietosi, jos toimittaja voi ottaa sinuun yhteyttä.