Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ryöstäjä iski taas apteekkiin Varkaudessa – poliisi iski heti perään

Varkaudessa ryöstettiin apteekki torstaina iltapäivällä. Käpykankaan apteekkiin meni naamioitunut henkilö, joka vaati henkilökunnalta lääkkeitä puukolla uhkaamalla.

Kukaan ei loukkaantunut fyysisesti ryöstössä. Ryöstäjä sai mukaansa vähäisen määrän lääkkeitä, minkä jälkeen hän pakeni paikalta polkupyörällä.

Poliisit reagoivat hälytykseen nopeasti ja tavoittivat epäillyn ryöstäjän jo muutama minuutti myöhemmin. Poliisit ottivat hetkeä myöhemmin kiinni myös toisen henkilön, joka oli odottanut ryöstäjää apteekin ulkopuolella. Poliisi epäilee toista kiinniotettua miestä ryöstäjän rikoskumppaniksi.

Apteekista poistunut ryöstäjä oli jättänyt puukon, vaatteitaan ja ryöstössä saadut lääkkeet pakoreitin varrelle, mistä poliisit keräsivät ne kaikki talteen.

Poliisi on pidättänyt molemmat epäillyt. He ovat varkautelaisia parikymppisiä miehiä. Poliisi epäilee kaksikkoa ryöstöstä ja huumausainerikoksesta.

Varkaudessa on viime ja tänä vuonna ollut sekä apteekkiryöstöjä että apteekkeihin kohdistuneita murtovarkauksia.

Kahteen apteekkiin murtauduttiin samana yönä – poliisilla jo epäilty tiedossa

Apteekkimurrot piinaavat savolaiskaupunkia, tällä kertaa sivullinen keskeytti rikoksen

Mies yritti ryöstää apteekin kolmesti samana päivänä – oli jo aiemmin tuomittu kahdesta ryöstöstä

Nuori mies murtautui apteekkiin Varkaudessa aamuyöllä

Naapuri motitti kaksi murtovarasta apteekin sisälle – poliisi ehti nappaamaan varkaat ennen kuin he pääsivät ulos liikkeestä

Poliisi löysi apteekkimurrossa viedyn murtosaaliin