Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Naamioituneet miehet yrittivät tunkeutua omakotitaloihin – naapurit, poliisikoira ja poliisit jahtasivat epäillyt kiinni

Kolmen miehen epäillään murtautuneen kahteen omakotitaloon Leppävirran Sorsakoskella maanantaina aamuyöllä ja aamupäivällä. Poliisi epäilee varsinaisiksi murtautujiksi kahta leppävirtalaista miestä, minkä lisäksi poliisi epäilee heillä olleen kolmannen miehen kuskina.

Ensimmäinen tapaus sattui noin aamuneljältä, kun omakotitalon asukas heräsi siihen, että talossa oli sisällä tuntemattomia henkilöitä. Kun asukas heräsi ja hälytti apua, murtautujat pakenivat paikalta ennen poliisien saapumista.

Poliisikoira seurasi murtautujien jälkiä Honkatieltä Sorsakosken urheilukentälle, jossa oli ollut ilmeisesti pakoauto parkissa.

Aamupäivällä kello 11 Honkatiellä asuva henkilö huomasi, että kaksi naamioitunutta miestä yritti murtautua toiseen omakotitaloon. Nyt murron kohteena oli yöllisen murron naapuritalo.

Asukas ilmoitti asiasta poliisille, kun murtautujat olivat jo vääntämässä naapuritalon ikkunaa auki.

Paikalle tulleet poliisit juoksivat toisen murtovarkaan kiinni. Toinen varas ehti paeta paikalta, mutta poliisikoira jäljitti hänet ja poliisit ottivat hänet kiinni, kun mies oli kävelemässä karkuun Leppävirran suuntaan.

Sorsakosken urheilukentältä poliisit ottivat kiinni kolmannen miehen, joka oli auton kanssa odottamassa murtautujia. Poliisin mukaan hänen epäillään myös tuoneen murtautujakaksikon autolla Leppävirralta Sorsakoskelle.

Poliisi epäilee miehiä kahdesta törkeän varkauden yrityksestä. Miehet eivät kummallakaan kerralla ehtineet saada mitään murtosaalista.