Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Petri Laaksonen konsertoi äitienpäivänä Heinäveden kirkossa

Laulaja-lauluntekijä Petri Laaksonen esiintyy Heinäveden kirkossa äitienpäivänä 8. toukokuuta kello 15 Äideistä parhain -konsertissa.

Suurelle yleisölle tuntemattoman nuoren sävelnikkarin ura sai aikoinaan lentävän lähdön 80-luvun puolivälissä, kun hän sävelsi Suomen euroviisusävelmät Eläköön elämä (Sonja Lumme) sekä Sata salamaa (Virve Rosti). Sittemmin Laaksosen kynästä on syntynyt myös Anna Erikssonin euroviisuhitti Oot voimani mun sekä lukuisa määrä muita lauluja maamme eturivin artisteille.

Viimein vuonna 1994 koitti oman ensilevyn aika, ja klassikkosävelmällään Täällä Pohjantähden alla hän lauloi itsensä suomalaisten sydämiin. Petri Laaksosen artistiprofiili on laaja ja se sisältää iskelmiä, teatterimusiikkia, monia joululauluja sekä rakastettuja hengellisen musiikin lauluja muun muassaTuomas-messuun ja Mukula-messuun.

Petri Laaksonen kokee olevansa ennen kaikkea live-esiintyjä.

– Kontakti yleisön kanssa antaa voimaa niin kuulijoille kuin laulajalle itselle, hän sanoo.

– Olen aina tiennyt mistä laulan, mutta nyt myös elän todeksi tuoreemmalla tavalla laulujen tarinaa niitä laulaessani", sanoo kuuttakymppiä hiljalleen lähestyvä artisti.

Parhaillaan Petri Laaksonen työstää uutta levyä. Myös siitä Heinäveden kirkossa kuullaan muutama aivan uusi sävelmä tuttujen, monille rakkaiden laulujen ohella. Kovin hiljaisen korona-ajan jälkeen Petri Laaksonen on riemuissaan ja innoissaan siitä, että saa pitkän tauon jälkeen taas ilahduttaa ihmisiä lauluillaan.