Varkautelaisia ja joroslaisia rokotetaan valk in -tapahtumassa keskiviikkona

Walk in -koronarokotukset ilman ajanvarausta varkautelaisille ja joroislaisille jatkuvat Varkauden kaupungintalolla keskiviikkona 2. maalikuuta kello 10–17.

Ensimmäisiä ja toisia rokotteita annetaan kaikille yli 12-vuotiaille. Toisen rokotteen voi saada, kun ensimmäisestä on kulunut vähintään kuusi viikkoa.

Kolmansia rokotteita annetaan 60 vuotta täyttäneille ja sairautensa tai tilansa vuoksi riskiryhmiin kuuluville, kun toisesta rokotuksesta on kulunut vähintään 3–4 kuukautta sekä voimakkaasti immuunipuutteisille yli 12-vuotiaille, joilla toisesta rokotuksesta on kulunut vähintään kaksi kuukautta.

Kolmannen rokotteen voi käydä ottamassa myös 18-59-vuotiaat, jotka eivät kuulu riskiryhmiin, jos toisesta rokotuksesta on kulunut vähintään 4–6 kuukautta.

Neljättä rokotetta annetaan yli 12-vuotiaille voimakkaasti immuunipuutteisille, kun kolmannesta rokotuksesta on kulunut vähintään kolme kuukautta.

Terveyspalvelujen tiedotteessa muistutetaan, että tapahtumassa voi syntyä jonoja. Maskit ja turvavälit kannattaa muistaa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut